Schoonheidssalon van Rheenen

Harmony in Health and Beauty

Nieuwstad 60 - 1381 CD Weesp - Tel. 06-47037219
 

D.I.O. Drogisterij van Rheenen - Drogist van het jaar 2011

D.I.O. Drogisterij van Rheenen is in de categorie ‘meest klantgericht’ uitgeroepen tot drogist van het jaar 2011! Wij zijn zeer trots op deze titel en blijven uiteraard ook de komende jaren ons best doen voor de klanten.

De Madelief selectie
De madelief selectie is een lijn  van D.I.O. met eerlijke bewuste producten. In bijna elke productgroep is een bewust alternatief te vinden. Deze producten zijn niet getest op dieren, gemaakt van natuurlijke grondstoffen en gemaakt onder eerlijke omstandigheden zonder kinderarbeid.

Assortiment
U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment drogisterij- en parfumerieartikelen. Met name ons geneesmiddelenassortiment is zeer breed. Heeft u een product, advies of informatie nodig? Kom dan langs in de winkel. We helpen u graag.
Ook voor luxe cosmetica en parfums bent u bij Drogisterij- Parfumerie -Schoonheidssalon van Rheenen aan het juiste adres. Zo verkopen wij producten van Collistar, Payot, Sans Soucis, ROC en de vanuit de madelief lijn: Weleda, Santé, Zarqua, Plant  System, Grahams, Himalaya, Blond, Earth Line en Geoderm.

Wist u dat…

  • wij tegenwoordig ook sieraden verkopen? Kom langs in de winkel om onze collectie te bekijken!
  • wij een schoonheidssalon hebben boven de winkel?
  • wij ook een fotokiosk hebben waar u uw foto’s gelijk kunt laten afdrukken?
  • wij regelmatig een demonstratie van mooie merken en producten in de winkel organiseren?

Over D.I.O. van Rheenen
Vanaf 1980 is Drogisterij van Rheenen een begrip in Weesp. Gezellig aan de gracht in de binnenstad gelegen. Meerdere malen hebben Bob en Florence van Rheenen de winkel vergroot en natuurlijk komen we altijd ruimte tekort. De Homeopathie en natuurlijke genees-  en verzorgingsartikelen liggen ons na aan het hart, vandaar dat  de Madelief lijn ons zeer welkom was. Met ons hechte team, bestaande uit Liesbeth, Yolanda, Jolanda, Marrie, Anita en Corine maken we er ieder dag een feest van, want een dag zonder lach is geen dag.

Tip van D.I.O. van Rheenen
Bent U op zoek naar een mooi cadeau voor groot of klein? U kunt zelf bij ons een cadeaupakket samenstellen. Als extraatje pakken wij alles mooi voor u in, zodat het een feest wordt om te geven.

Merken in de salon
dolfijn