Schoonheidssalon van Rheenen

Harmony in Health and Beauty

Nieuwstad 60 - 1381 CD Weesp - Tel. 06-47037219
 

Specialisaties - Lymfedrainage

Het lymfevatenstelsel is een zeer wijd vertakt stelsel, dat door ons hele lichaam naast de bloedsomloop loopt.
Het stelsel zorgt voor de lymfecirculatie, het vervoeren van weefselvocht en het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam.
De lymfe passeert op haar weg de lymfeknopen. De lymfeknopen zijn in feite filterstations, waar de lymfe wordt ontdaan van o.a. schadelijke stoffen. Ook maken lymfeknopen lymfocyten aan. Dit zijn cellen die schadelijke stoffen vangen, vernietigen en onschadelijk maken.

Door de lymfedrainage stroomt er meer vocht door de lymfeknopen, zodat er meer lymfocyten in het bloed zullen komen en dus het immuunsysteem wordt verhoogd. Doordat het lymfesysteem geen eigen pompsysteem heeft, zoals het hart bij de bloedsomloop, is het op gang brengen van een goede doorstroming zeer belangrijk.
De manuele lymfe heeft als doel de afvoer van lymfevocht te bevorderen. Door de zachte nauwkeurige huidverschuivingen en aanrakingstechnieken wordt het lymfestelsel aangezet tot een verhoogde afvoer. Hierdoor worden gifstoffen sneller afgevoerd waardoor een verbetering van de celstofwisseling plaatsvindt, wat zichtbaar is aan de huid.

Indicaties voor lymfedrainage:

  • Oogcorrecties
  • Acne
  • Gestuwde huid
  • Stress

Prijs: zie prijslijst

Ook aangeboden als kuurbehandeling.

anbos logo anbos logo / link
dolfijn