Schoonheidssalon van Rheenen

Harmony in Health and Beauty

Nieuwstad 60 - 1381 CD Weesp - Tel. 06-47037219
 

Yoga / Healing

Harmony in Health and Beauty - Yoga

- Gentle Yoga is geschikt voor iedereen die op een rustige manier yoga wil beoefenen. Voor alle leeftijden. Als je beperkt bent in beweging omdat je een blessure hebt, ziek of ouder wordt, kan yoga je helpen binnen je grenzen te bewegen. En soms liggen die grenzen verrassend verder dan je dacht.
De lessen in Gentle Yoga worden gegeven op iedere dinsdag van 14.00 uur – 15.00 uur in het Yogacentrum: YogaToday, Achtergracht 16, te Weesp.
Prijs: 5 rittenkaart € 45,00 ( 7 weken geldig) of een 10 rittenkaart € 80,00 ( 13 weken geldig) Kennismakingsles is gratis.

- Hatha yoga. Deze lessen worden gegeven op woensdag 18.30 - 19.45 of van 20.00 - 21.15 uur in Laurenshof, Blomstraat te Weesp (achter de R.K. kerk)
Prijs:  € 26,00 per maand.
Kennismakingsles is gratis.

Maak gerust een afspraak voor een proefles: tel. 0647037219

Harmony in Health and Beauty - Healing

Esoteric healing betekent: genezing van binnenuit. De filosofie die hieraan ten grondslag ligt, gaat ervan uit dat we meer zijn dan ons zichtbare fysieke lichaam. Alles is energie. En ieder mens, ieder levend wezen heeft een energieveld, aura, dat het fysieke lichaam doordringt en omgeeft. Bij esoterische genezing probeert de therapeut de balans in het aura te herstellen, waardoor de genezing van binnenuit plaatsvindt  en de fysieke of psychische klachten mogelijk verminderen of verdwijnen. Juist omdat bij esoterische genezing het zelfhelend vermogen van de mens in gang wordt gezet, kan het een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling binnen de reguliere zorg. Esoterische genezing kan daarom toegepast worden in een breed scala van situaties waar behoefte is aan ondersteuning en als aanvulling op.

Er kan hulp en verlichting worden geboden in de volgende situaties:
  • Bij alle mogelijke lichamelijke klachten: b.v. hormonale verstoringen, problemen met weerstand en vitaliteit, ondersteuning bij herstel van ziekte, ongevallen en operaties.
  • Bij klachten van emotionele- en mentale aard: stress en ‘burn out’, het gevoel niet goed in je vel te zitten.
De effecten op het fysieke- en/of emotionele lichaam kunnen direct zijn, of enige tijd en/of meerder sessies nodig hebben.
De behandeling wordt gegeven op tel. afspraak in de salon. Tel 06-47037219
logo / link naar nneh logo / link naar website nneh
dolfijn